+3630/594-5550

A TE gyógyító hangod

Az éneklés gyógyító hatása
Egészség és jólét támogatója

Az éneklés előnyeit régóta dokumentálják – tudjuk, hogy jó érzés énekelni, de mi történik valójában a testünkkel, amikor énekelünk?

Jöjjön a felsorolás:

A zenélés, mint hangterápiás eszköz
Hogyan segíti gyermeked jólétét?

Tudományosan bizonyított, hogy képességeitől vagy képzettségétől függetlenül minden ember veleszületett választ ad a zenére.
Amikor a babák zenét hallanak, mosolyognak és ösztönösen mozgatják a lábukat, karjukat.
A passzív zenehallgatáson felül az aktív zenei játék amellett, hogy szórakoztató, nagyszerű terápiás eszköz a felnőttek és különösen a gyerekek számára.

Hangtálak titkai

Amíg nálunk nyugaton a templomi harangok szólítanak fel a lelki gyakorlatra, úgy keleten a tálak segítenek az elcsendesedésben. Szertartások, imák és meditációk fontos kellékei. A hangjaik és a rezgéseik együttes hatásától különlegesek.

GONG – AZ ŐSERŐ

Sokan használják rá azt a kifejezést, hogy az UNIVERZUM HANGJA.
Benne van a MINDEN, az egész LÉTEZÉS rezgése.
A mély dübörgő alaptónustól a közép- és magas felhangokig, a már-már fülsértő, sikító magasságokig nagyon nagy hangterjedelemben szólal meg.
A halk morajlástól egészen a határokat feszegető hangerőig árad ki a térbe.

Terápiás hangvillák az egészségmegőrzés és a gyógyulás szolgálatában

Az általam használt hangvillákról dióhéjban:

Utazás a hangok birodalmában

Van a városban egy varázslatos kis kuckó, ahol rövid időre kiszabadulhatunk a hétköznapok nyűgei és kötöttségei közül, megpihenhetünk, gyógyulhatunk, és elindulhatunk egyfajta belső utazásra a hangok csodás világában. A HangolLakban Reiner Ivett hangterapeuta különleges hangszerek sokaságával várja mindazokat, akik nyitottak az új élmények felé, akik az elcsendesedés, tisztulás nem mindennapi formáit is örömmel engedik be életükbe. Szinte minden korosztály számára kínál foglalkozást, terápiát, egyéni vagy csoportos formában.

Hangulat Programok a lelki támogatásodért

Az élet folyójában áramolni, tudatosan jelen lenni, lelkünk útját követni sokszor nem könnyű feladat.
Meglátni és felismerni dolgokat, helyzeteket, eseményeket és érzelmeket; majd feldolgozni azokat, vagy esetleg változtatni rajtuk.
Szerencsére a lehetőségek tárházában mindenki megtalálhatja azt a módszert, amely számára a legtökéletesebb segítséget nyújtja.
Ilyen eszköz a hangterápia is.